on bitcoin kupla markkinoilla

sitä rahaa voi veivata edestakaisin hirveillä volyymeillä. Sitä voi kutsua kuplaksi: nousu perustuu siihen, että maailmassa on ihmisiä, jotka ovat valmiita ostamaan kryptovaluuttaa käyttämättä sitä. Toisin kuin tavanomaisen rahan kohdalla, ei kryptovaluutan arvoa säntele keskuspankki. Mitä ihmeellisemmät värisävyt, sitä korkeampi oli hinta.

Sijoitti rahansa sitten bitcoiniin tai johonkin muuhun, voi tulla veikanneeksi värä hevosta. Valtaosa on sellaisten tahojen hallussa, jotka mitä ilmeisimmin toivovat arvonnousua ja pyrkivät hyötymän siitä, hän sanoo.

Välillä markkinoilla on maniaa, ja yliarvostetaan, ja välillä taas. Ei Bitcoin voi olla kupla, koska kaikki sanovat sen olevan k upla! Tapauksessa yhtä kuin värä (niinkuin markkinoilla ja taloudessa yleensä).

Bitcoin laskussa
Avaa bitcoin lompakko qr-koodilla
Bitcoin maalaus-koodi
Luoja tarkastukset bitcointalk

Tämä on enemmän kuin tulppaanikuumeen aikana. Kullalla on teollisia käyttöjä, ja vaikkei olisi, siitä voi ainaa valmistaa koruja. Jälkimmäisessä tapauksessa kyse on siitä, että kaikki tietävät täsmälleen samat asiat kuin mitä sinä tiedät, joten silloin kaikki muutkin ovat menneet ja ostaneet Bitcoineja. Lehdonvirran mukaan bitcoinia voi hyvin verrata start up -yritykseen, mutta hän korostaa, etteivät bitcoiniin tähän mennessä liitetyt lupaukset ole toteutuneet. Monero on avoimeen lähdekoodiin perustuva virtuaalivaluutta, jonka rahoitus kerätän lahjoituksilla. Manipulointi on siis ainakin teoriassa mahdollista ja varmaankin myös käytännössä. Jäljitettävyys käyttäjien tai transaktioiden kohdalla on käytännössä mahdotonta, mikä tekee siitä monien kryptovaluuttaharrastajien suosikin. Se on avoimen lähdekoodin om bitcoin protokolla, ja sitä ei kenenkän ole pakko käyttä. Minulla ei myöskän ole näkemystä siitä, mikä on Bitcoinin tai muidenkaan kryptovaluuttojen asema tässä yhteiskunnassa 10 vuoden pästä. Tällainen tulkinta kuplan olemuksesta on tietysti monien mielestä aika intuitiivinen, mutta valitettavasti intuitiivinen on tässäkin tapauksessa yhtä kuin värä (niinkuin markkinoilla ja taloudessa yleensä). Lehdonvirran mukaan kasvu ei ole millän tapaa kestävällä pohjalla, sillä se ei perustu kryptovaluuttojen käyttön.

Bitcoin miner apk legit
Bitcoin 2011 lompakko
Paras rahaa bitcoin lompakko android